Havedesign i Aalborg, funktionel havedesign i Nordjylland

Buus og Co. havedesign er kreativ, enkelt og funktionel havedesign til haveejerne, som forventer lidt mere...

En have tilpasset dine behov

I tæt samarbejde med dig sammensætter Buus & Co. den have, som netop passer til dine ønsker og behov. Med øje for eksisterende forhold som bygninger, udsigt og lign. bygges haven op. Vi har en både kreativ og funktionel vinkel på vores arbejde og stor erfaring med at sammensætte en både harmonisk og funktionel have med et minimum af efterfølgende vedligeholdelse.

Vi vil gerne være din samarbejdspartner fra start til slut. Lige fra den første streg på tegnebrættet til fliserne er lagt, græsset er sået og den sidste plante er sat i jorden.
(læs mere om hvordan vi arbejder)

Har du spørgsmål til dit haveprojekt, så send en besked til Inger via nedenstående kontaktformular, eller ring og hør nærmere! - det er ganske gratis...

Findes der noget bedre end en sommerdag på terrassen – dufte, farver, fuglesang, hygge og meget meget mere – det helt perfekte uderum til at give et godt afbræk i en måske travl hverdag. Eller det helt rigtige sted i haven på solvognen eller i hængekøjen, hvor både tankerne og tiden kan få lov at flyve afsted. Find inspiration i vores galleri.

Inger Røjkær

Inger Røjkjær

Uddannet planteskolegartner og jordbrugsteknolog landskab og anlæg.

Igennem ca. 20 års erfaring i den grønne sektor har jeg særligt beskæftiget mig med indretning af det harmoniske og funktionelle uderum, pleje og vedligeholdelse af grønne områder samt plante- og belægningssammensætninger.