Sådan arbejder vi

Vi kan tilbyde flere forskellige samarbejdsmuligheder, så du får den drømmehave du ønsker - og pengene bliver brugt rigtigt.

2 timers havebesøg

På 2 timers intens gennemgang af haven fra ende til anden foreslås og diskuteres forskellige løsninger og ikke mindst effekter ved løsningerne. Der kan evt. tegnes små skitser undervejs med såvel belægningssammensætninger som plantesammensætninger, og hvad der ellers byder sig. Har du forberedt en målfast plan over haven gerne i målene 1:100 eller 1:200 skitseres de aftalte løsninger gerne ind og hermed en grov arbejdstegning.

Komplet havetegning

- til dig som vil have det totale overblik

Samarbejdet indledes som ved det ovennævnte 2 timers havebesøg, hvor haven gennemgås og løsninger og ikke mindst efterfølgende effekter diskuteres. Efterfølgende udarbejdes en komplet og målfast havetegning med tilhørende planteliste. Grundlaget for havetegningen er en målfast plan over haven i målene 1:100 cm eller 1:200 cm. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med en sådan opmåling af haven.

Har det din interesse, kan havetegningen laves på stedet, hvor du kan følge streg for streg at haven bygges op. Dette er et tæt og meget givende samarbejde. Det forventes, at der skal afsættes mellem 5 og 7 timer til en sådan havetegning. Efterfølgende finpudses tegningen og plantelisten på tegnestuen.

Når havetegningen og plantelisten er godkendt, udarbejdes gerne et tilbud fra Buus & Co. på arbejdet.

Uanset hvilke løsning du vælger, vil tegningen være gratis ved accept af efterfølgende tilbud på anlægsarbejdet.

Inger Røjkær

Inger Røjkjær

Uddannet planteskolegartner og jordbrugsteknolog landskab og anlæg.

Igennem ca. 20 års erfaring i den grønne sektor har jeg særligt beskæftiget mig med indretning af det harmoniske og funktionelle uderum, pleje og vedligeholdelse af grønne områder samt plante- og belægningssammensætninger.