Om Buus & co

Buus & Co er blevet en del af Buus Alægsgartner A/S

1. marts 2019 blev Buus & Co.opkøbt af Buus Anlægsgartner A/S, og vi står dermed endnu stærkere rustet til at servicere vores kunder i det jyske. I Aalborg drives forretningen videre med samme medarbejderstab på adressen Landholmvej 3 i Storvorde, mens alle øvrige medarbejdere fremover får adresse på Silkeborgvej 750B i Brabrand. Læs hele pressemeddelelsen her

Vores historie

Buus & Co. er en moderne virksomhed med rødder helt tilbage til 1940erne. Virksomheden blev etableret af anlægsgartner Valdemar Hansen, der i 1966 overdrog virksomheden til Niels Buus.

Teddy Jørgensen blev ansat hos Niels Buus i 1967, og i 1974 blev Teddy Jørgensen medejer - heraf navnet N. Buus & Co. I 1981 gik Niels Buus på pension, og Teddy Jørgensen overtog det fulde ejerskab.

I 2009 blev Martin Linnemann medindehaver af N. Buus & Co. for senere at overtage det fulde ejerskab af virksomheden. Teddy Jørgensen er idag tilknyttet virksomheden som erhvervskonsulent og er blandt andet med i kvalitetskontrolen ved Buus & Co.

I 2015 udvidende Buus & Co virksomheden med en ny afdeling i Aarhus med kontor på det gamle bryggeri, Ceres i hjertet af Aarhus. Afdelingen bliver til daglig drevet af Tommy Bertelsen.

  • Havetegning ved Buus & Co. er gratis ved accept af efterfølgende tilbud

  • Buus & Co. - når du har brug for en gartner eller to

  • Alt indenfor etablering og vedligeholdelse af haven - til en fornuftig pris!